SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Ystad HK
Elitlaget


Elitlaget
2020-08-27 10:44
Tränare : Sebastian Seifert
 
Medlemsavgift = 300:-

Träningsavgift  =

 

Träningstider

 

Plats  : Arenan

Måndag – Fredag : 16:00 – 17:30

Lördagar : 10:30 – 12:00

Seger mot HK Varberg
2020-03-02 20:44
Efter en svajig första halvlek lyckades vi tidigt i andra halvleken bärga hem en stabil seger. Vi slår HK Varberg med 28-19 och kan skriva in 2 poäng på kontot. Vi utökar därför våra chanser till slutspel, och tack vare HK Malmös seger mot Redbergslids IK skiljer det nu 5 poäng mellan slutspel och icke slutspel.

Det är två olika matcher känns det som i första och andra halvlek. Första halvlek så spelar vi lite slarvigt och lite krampaktigt, våra misstag gör lite att dem är med i halvtid. I andra halvlek går vi ut och dödar matchen efter att vi gör 6-0 direkt. Detta efter att vi i omklädningsrummet gör klart för varandra att vi behöver vara mer fokuserade och minska på vårt slarv. Första halvlek är mindre bra och andra halvlek är mycket bra.

Matchen mot RIK blir en tuff match som gäller ännu mer än denna matchen. RIK är vassa i Scandinavium och det kommer eka i hallen tror jag. Det skulle vara jätteskönt att vinna däruppe eftersom vi förlorade mot dem här hemma senast, samt att vi förlorade båda mötena förra säsongen. - Filip Långh

Nästa match är på Torsdag mot Redbergslids IK på bortaplan och vid seger där så har vi säkrat en slutspelsplats. Detta blir alltså en väldigt viktig match och vi kommer gå stenhårt för 2 poäng. Vi ses igen när vi spelar hemmamatch nästa gång, detta mot Eskilstuna GUIF nästa Tisdag den 10e Mars. 

Väl mött!

Elias Carlsson
Skribent
IFK Ystad HK
 
Red Top
Diamant
Guld
Silver
Brons