SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK YSTAD HK
HEJA DI RÖE

Medlemmar i 1927-Klubben

1927 är året då IFK Ystad bildades vilket innebär att vår förening snart fyller 100 år. 1927-klubben är för dig som privatperson eller företagare som vill bidra till klubben i ditt hjärta. Genom ditt stöd så hjälper du eller ditt företag till fortsatt utveckling av bredd och elit, för både pojkar och flickor. Likaså till fortsatt utveckling av ”klubben för alla, lika villkor, samma möjligheter” som på fler olika sätt gör samhällsnytta, exempelvis ger det oss fler unga i rörelse utan att ekonomiska hinder skall stå i vägen.

 

Medlemmar 2023-2024:

Joakim Öhrström, Bertil Karlsson, Göran Sjunnesson, Daniel Schnell, Andreas Svensson, Peter Rosengren.

 

Vill du synas här? Klicka här för att läsa mer: 1927-Klubben

UPPLEV VM-UPPLADDNINGEN MED LAGET!
2023-09-25 16:22

I december spelar de svenska damerna ett historiskt mästerskap när VM 2023 arrangeras på hemmaplan för allra första gången! Även uppladdningen kommer att ske på svensk mark - i Ystad.

 

Efter en fjärdeplats i OS 2021, en femteplats i VM 20211 och samma placering i EM i slutet av 2022 är Sverige på jakt på en ännu högre placeringar när VM avgörs i Sverige, Danmark och Norge. Sverige kommer att spela gruppspelet – och i händelse av avancemang därifrån även huvudrundan – i Scandinavium i Göteborg.

 

Under uppladdningen inför hemma-VM kommer Sverige att ha Ystad som bas. Samlingen inleds den 23 november och redan dagen efter, den 24 november 19.10 är det dags för uppladdningslandskamp mot EM-sjuan Tyskland - gör oss sällskap i Ystad Arena då!

 

Var med och heja fram landslaget på vägen mot mästerskapet! Boka dina föreningsbiljetter via biljetter@ifkystad.se

USM lördag 23/9 välkomna
2023-09-20 19:30

Ett lag med kapacitet, moral, träningsvilja, många överraskningar säsongen 2023/2024.

Titta in på lördag i Ystad Arena för att titt och heja fram laget. 

 

NYHETSBREV
2023-09-15 17:09
"di röe" - Första utskicket!
 
I morgon är det premiär för herrlaget, som i denna stund sitter på en buss påväg mot Lindesberg. Vi är superglada över att få presentera ett nytt initiativ för att bjuda in er ännu närmre föreningen. Därför är vi glada att få lansera ”di röe”, ett nyhetsbrev vi hoppas kunna skicka ut ett par gånger under säsongen. Första utskicket är klart och packat med olika segment som vi hoppas ni kommer tycka är roligt att ta del av.
 
Vad kan ni då till exempel läsa om? Ja, varför inte höra vad Freddy Andersson ger för status inför Ystadpågarnas säsong, eller kanske vad damlagets tränare Tommy Sjölander har gått för utbildning? Vi har dessutom ett litet uppsnack inför Herrallsvenskan med bröderna Landgren. Lär känna tre personer i föreningen lite extra och läs er till vad de har för paradrätt i köket. Om det inte är nog så får ni givetvis också en samlad statistik på dam- och herrlagets målgörare, mest utvisade, och allt däremellan.
 
Hur tar ni då del av första utskicket av ”di röe”? Enkelt, klicka er in på www.ifkystad.se, leta er till fliken ”Dokument”, och klicka på nyhetsbrevet. Inte lätt nog? Följ då denna länken:
 
Vill ni hjälpa till och engagera er i detta initiativ, har synpunkter eller funderingar? Hör av er till Anders på kansliet. Här är all hjälp uppskattad och vi vill gärna utveckla föreningen tillsammans med er.
 
P.S. Visst vågar vi tro att Christoffer Nilsson lyckas sno åt sig förstaplatsen över lagets främsta målskytt de senaste tio åren till hemmapremiären i oktober…?
SOLIDSPORT
2023-09-15 08:05

VAR SÄNDS MATCHERNA?


Alla föreningens matcher kommer sändas via SolidSport. Vi har t.ex. herr- och damlaget, Ystapågarna och flertalet ungdomslag där ni kan ta del av sändningarna genom att blå månadssupportrar. Antingen väljer ni att stötta hela föreningen, eller ett specifikt lag.

För er som vill följa i synnerhet Herrallsvenskan och alla matcher där så rekommenderar vi att bli lagsupporter till ”IFK Ystad Herr A”. Då kommer ni inte bara kunna ta del av våra egna matcher, utan alla sändningar i serien. Detta får ni till det väldigt överkomliga priset (i hänsyn till mycket annat i handbollssverige) 159:- i månaden, som ni dessutom kan välja att säga upp när ni vill. Passa därför på att teckna abonnemang och stötta hela föreningen genom att följa laget inte bara på hemmaplan, utan även på bortamatcherna.

Länkar:
https://solidsport.com/ifkystad/monthly_supporter

Ni glömmer inte heller att det fortfarande är ypperligt tillfälle att köpa era säsongskort inför hemmapremiären? Prissänkning till 1195:- denna säsongen och det enda du behöver göra för att förnya, eller skaffa ett nytt är att ta kontakt med Anders på kansliet så hjälper han dig. Ring antingen på 0411-748 00, eller skicka ett mail till info@ifkystad.se.

FÖRLÄNGNING
2023-09-12 11:40

FREDRIK PETERSEN FÖRLÄNGER SITT KONTRAKT

 

Vi har nöjet att meddela, lagom till säsongsstarten, att Fredrik Petersen har kritat på ett tvåårsavtal med IFK Ystad HK som huvudtränare för herrlaget. Fredrik har haft flera roller de senaste åren, men har på pappret varit anställd som sportchef. Vi har valt att uppdaterade hans nuvarande anställning till att vara huvudsakligen handbollstränare, och samtidigt förlänga det i en långsiktig plan för att ge en trygghet till truppen kommande säsonger.

Styrelsen är överens om att Fredrik gång på gång tagit sig an varje uppgift han ställts inför med största möjliga engagemang. Vi anser att hans ledarskap och inspirerande personlighet är precis vad vårt unga och ambitiösa lag kan behöva inför den nystart förening vill bygga vidare på. Fredrik har varit en oerhört viktig pusselbit när det kom till att ro det senaste turbulenta året i hamn. Därför ser vi ljust på framtiden med Fredrik vid rodret som ska styra skeppet mot nya framgångar, med samma passion, engagemang och ”IFK-anda” som kännetecknat hela hans framgångsrika handbollskarriär. Vi hoppas ni känner er lika slända som oss över att få dela detta nya kapital i historien om IFK Ystad HK.

Fredrik själv väljer att kortfattat kommentera: ”Jag känner en stolthet att få förnyat förtroende och känner att vi verkligen har något roligt på gång. Jag tror vi har en spännande och ljus framtid framför oss.”

Håll utkik på våra sociala medier kommande dagar, vi har nämligen fler roliga nyheter att dela med oss av! 

Nyheter från våra lag
Ystapågarna, 24/09 15:08 
Ystapågarna, 17/08 16:43 
1927-Klubben, 20/04 16:34 
Ystapågarna, 15/01 20:34 
Ystapågarna, 20/12 11:00 
Ystapågarna, 16/12 10:38 
 
Red Top
Diamant
Guld
Silver
Brons
Övriga