SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK YSTAD HK
HEJA DI RÖE

I våras släppte vi konceptet "Klubben för alla, lika villkor och samma möjligheter". 

En av de tre hörnstenarna är Ge vidare. 

 

Ge vidare är till för att medlemmarna ska kunna ge vidare skor och träningskläder som har blivit för små men som har mycket mer att ge. ”Ge vidare” är ett utmärkt sätt att arbeta för en hållbar konsumtion och produktion. 


Nu börjar äntligen pusselbitarna falla på plats och vi har spännande information på gång, så håll utskick på vår hemsida och i sociala medier! 

 

Vi börjar redan nu att samla in produkter som just Du har där hemma och som Du vill ska användas av ett annat barn. Detta kan vara allt från skor till shorts och tröjor. Kravet är att det är helt och rent och att produkten har "mer att ge"!

Ni kan i dagsläget lämna produkterna på följande ställe: 

  • När ert barn tränar. Lämna produkterna till tränarna så ser de till att de kommer rätt. 
  • På Elitlagets hemmamatcher finns ett bord där du kan lämna dina saker. 

Produkterna kommer i första hand att skänkas till ett annat barn i klubben. Om produkten finns kvar efter säsongens slut kan produkten komma att säljas på loppis (intäkter kommer att skänkas till IFK:s stödfond). De produkterna som inte blir sålda kommer skänkas till ett idrottande barn i ett tredjeland. 

 

Tack (redan nu) till er alla som har skänkt produkter! Det är guld värt för ett annat barn! 

 

 

 
Red Top
Diamant
Guld
Silver
Brons
Övriga