IFK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK YSTAD HK
HEJA DI RÖE

 

KLUBBEN FÖR ALLA - SAMARBETSPARTNERS

Klubben för alla - Lika villkor, samma möjligheter

Studier visar att barn och unga rör sig för lite. Ett fåtal når rekommendationen om minst en timmes fysisk aktivitet om dagen. Därtill tillkommer att idrott är dyrt och att det alltmer har kommit att bli en klassfråga.  

 

IFK Ystad HK vill göra samhällsnytta och bidra till att barn och ungas hälsa förbättras, Vi tror att när en idrottsaktivitet inte kostar så kommer fler barn och ungdomar att prova på att idrotta, vilket leder till ökad fysisk aktivitet, som i sin tur resulterar i god hälsa och välbefinnande. Därför lanserar klubben hösten 2021 konceptet Klubben för alla – lika villkor, samma möjligheter

 

I konceptet ingår tre grundstenar: 

 

Gratis handboll innebär att alla barn och ungdomar mellan 0-17 år som spelar handboll i IFK Ystad HK kommer att kunna göra det gratis. Den enda kostnaden som tillkommer är den låga obligatoriska medlemsavgiften på 100 kr.  

 

Ge vidare är till för att medlemmarna ska kunna ge vidare skor och träningskläder som har blivit för små men som har mycket mer att ge. ”Ge vidare” är ett utmärkt sätt att arbeta för en hållbar konsumtion och produktion. 

 

Stödfonden skall främja, uppmuntra och stödja barn och ungdomars möjlighet till träning och rörelse. Den kommer bland annat att rikta sig till de familjer som behöver ekonomiskt stöd till exempelvis träningsutrustning, cuper och träningsläger.  

Börja spela handboll i IFK Ystad HK

Vill du börja spela handboll i IFK Ystad HK.

 

Anmälan görs via länken nedan:

 

Klicka här för att anmäla ditt barn.

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta vårt kansli.

 

Telefon: 0411-748 00

Mail: info@ifkystad.se

 
Red Top
Diamant
Guld
Silver
Brons
Övriga