Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK Ystad HK

#UNIK❤️
2020-02-17 15:50

IFK Ystad handbolls F05 och P05 har idag träffats på pizzeria regement och gjort armband med texten #UNIK❤  som ska säljas den 10 mars på IFK Ystads välgörenhetsmatch mot Guif. De kommer kosta 40:- och dessa pengar går oavkortat till Viggo Foundation. Den 30 majnär Kropp och Knopp Loppet äger rum kommer även dessa armband att kunna köpas. Detta är ett samarbete mellan Fritid LSS Ystad och IFK Ystad handboll.


Magnus Lellky

Fritid LSS Ystad

Efter match mot HK Malmö
2020-02-14 20:59
Axel i skottläge
HK Malmö blev för tunga och vi lyckades inte hänga med. Det stod 10-15 i halvtid och efter många tekniska fel och dålig fart blev slut resultatet 22-31.

Beskriv matchen

Det är en väldigt långsam match, vi kommer inte upp i den farten vi vill. Varken i försvarsspelet eller anfallsspelet så nästan överlag är det inte som vi vill ha det. Vi gör även en del bra saker men det gäller att minska på dem dåliga om vi ska vinna matcher.

Hur kändes det att göra debut i IFK?

Det kändes skönt, de var ju senast i somras jag spelade handboll så det var kul att de satt i fortfarande. 

Hur känns det att kliva in i ditt första YstáDerby på fredag?

Det är inte något jag hunnit tänka så mycket på. Men det kommer vara mycket folk och bra stämning så det är en match som jag verkligen längtar till.

- Axel Morand

Vi kämpar vidare! På fredag är det dags för YstaDerby och vi står för gästspelet när Ystads IF tar emot oss i Ystad Arena. Alltså inget man vill missa, så varför inte passa på och köpa biljett och klä dig rött. 
Ha en trevlig helg

Elias Carlsson
Skribent
IFK Ystad HK
Tre IFK spelare kontrakterade för 2 nya år!
2020-02-14 17:00
Från Vänster: 15 Christoffer Nillson, 8 Christopher Schnell och 25 Freddy Andersson

Det är med glädje vi kan meddela att Christoffer Nilsson, Christopher Schnell och Freddy Andersson, såsom egna produkter, väljer att fortsätta sin karriär och sin handbollsutveckling i IFK Ystad.

 

Christoffer Nilsson har stått i skuggan ett tag nu men har tagit chansen på V6 med bravur. En spelare som ger 100 % i varje situation och visar kämpaglöd, passion och engagemang på planen.


-      Ser framemot att jobba med honom ytterligare 2 år säger Sebastian Seifert.

 

Christopher Schnell har visat en imponerande utvecklingskurva och utvecklas fortfarande. Snabbhet, teknik och elegans är hans främsta ingredienser i hans repertoar. Vi ser framemot att följa hans uppåtgående trend.


-      Schnell har haft en stark säsong som jag tror bara kommer bli bättre säger Sebastian Seifert.

 

Freddy har gjort stora framsteg de sista åren och vi vet att han kommer ta kampen med Christopher på H6. Freddy tar chansen när den kommer och ska fortsätta på den inslagna vägen att spela med passion, kämpaglöd och ett bra spelsinne.

 

-      Jag känner mig väldigt trygg med min högerkant uppsättning säger Sebastian Seifert.


Skribent

Staffan Tedenlid

IFK Ystad

Inför hemmamatch mot HK Malmö
2020-02-13 20:10
Vårsäsongen har startat på bästa möjliga sätt för våran del, detta efter vinst i första matchen mot IFK Kristianstad samt vinst senast när vi gästade OV Helsingborg. Matcherna fortsätter dugga tätt och imorgon tar vi emot HK Malmö kl 19.00 i Ystad Arena.

Såhär säger Sibbe om matchen imorgon.

”Malmö nästa och Malmö är en utav seriefavoriterna, det är naturligtvis en tuff match som väntar. Om vi lyckas komma upp i samma nivå som vi gjorde här hemma mot Kristianstad så ska möjligheten till 2 poäng finnas. Malmö är ett starkt kollektiv med många duktiga spelare och dem har även ett väldigt bra försvars- och målvaktsspel. Vi måste lyckas få stopp på skyttet från 9 meter och om vi lyckas hålla deras kantspringare Hampus Olsson så är mycket vunnet.” 

Matchen mot Malmö är en bra chans för oss att visa att vi blir till och räkna med vid kommande slutspel. Det blir även en bra utmaning och vi ska såklart gå för två poäng.

Med detta sagt önskar vi att ni tar er ner till Arenan och stöttar oss mot två nya poäng.

Heja Di Röe!

Elias Carlsson
Skribent
IFK Ystad HK

För er som beställt Derby biljetter
2020-02-11 17:40
För er som har beställt derbybiljetter till matchen mot YIF 2020-02-21 kl:19.30, finns de för avhämtning och betalning i Ystad Arenan 2020-02-13 kl:18.00!
Det finns ett fåtal biljetter kvar, som oxå kan köpas i Ystad Arenan!
Eller enligt annan överenskommelse 
Pris: 155:-

IFK Ystad HK 
Bertil Karlsson
Köp biljett redan nu till Derbyt
2020-02-04 13:39
IFK Ystad tilldelade derbybiljetter till matchen mot YIF 2020-02-21 kl:19.30, finns till försäljning i Arenan 2020-02-06 kl:18.00!
Pris: 155:-

För de som åker med supporterbussen till Helsingborg, kan lämna intresseanmälan på bussen, och hämta och betala den 2020-02-13 i Arenan, eller enligt annan överskommelse.

Mail till info@ifkystad.se går oxå att lämna intresse till.
Platserna är på C-sektionen (kortsidan mot B-hallen)

IFK Ystad HK
Bertil Karlsson
Nyheter från våra lag
Det finns inga nyheter..
 
Red Top
Diamant
Guld
Silver
Brons