SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Ystad HK

Pressrelease
2021-02-25 14:12

Axel Eriksson klar för ytterligare en säsong !


Jobbet med den kommande truppen är i full gång inför stundande säsong. Glädjande kan vi konstatera att Axel väljer att förlänga sitt kontrakt för kommande säsong.

Vi kan konstatera att den dimension som Axel bidrar med i spelet är något unik.

Förutom i sitt spel som M6 så är han viktig i spelet som 5-6, 6-5, 7-6 och framföraltt som spets i ett 5-1 försvar.

Det är oerhört inspirerande att se Axels frenetiska och aggressiva jobb som spets, han utstrålar en pondus som är få förunnat och räds igen storlek på sin moståndare.

Man kan ibland få en känsla av ett ”David och Goliat förhållande” när han blockar sin V9 moståndare, dock helt utan verktyg eller hjäpmedel neutraliserar han sin moståndare.

  

I anfallsspelet så är Axel ett orosmoment som ständigt utmanar moståndare med sina ”spärrar”, rörelsemönster och kämpaglöd.

- Glad att Axel valt att förlänga sitt kontrakt. En annorlunda linjespelare med god spelförståelse, och en härlig kämpaanda. Med sin positiva inställning är han en viktig spelare i gruppen säger Sebastian Seifert.

 

 

 

 

IFK Ystad

Staffan Tedenlid

 

 

Anders Nilsson / Bertil Karlsson


Nu säljer vi Raveli Produkter!
2021-02-24 10:24

Nu säljer vi Ravelli produkter för alla åldrar, beställ nu och gynna föreningen !

Har du frågor kontakta kansliet !

 

Länken nedan !
Anders Nilsson / Bertil Karlsson

Intervju med ambassadörerna för #viställerupp
2021-02-23 17:22

Jag träffar Christopher och Oscar kvällen innan #viställerupp matchen mot Lugi. Vi pratar en lång stund om hur det är att växa upp i handbollsstaden Ystad, varför de valde just handbollen, deras känslor för klubben och lagets betydelse.


Christopher och Oscar är klubbens ambassadörer för arbetet med ”Vi ställer upp” så därför spekulerar vi självklart om varför barn börjar idrotta, varför en del barn slutar och om föräldrarars engagemang är viktigt?


På fredag kan du läsa hela intervjun på hemsidan under fliken #viställerupp/ambassadörer


// Josefin Hallgren, ansvarig i IFK Ystad HK för arbetet med #viställerupp 

#viställerupp match mot Lugi
2021-02-22 20:59
I morgon är det dags för årets #viställerupp match mot Lugi! 
Vi hoppas att alla tar på sig sin IFK tröja/halsduk/mössa, ställer sig framför tv:n och hejar fram laget till en seger! 

#viställerupp #hejadiröe #ifkystadhk

Gör som vår ordförande...
2021-02-21 20:08
Bli en Vi ställer upp - Hjälte och ladda ner loggan till din profilbild!

För att bli en hjälte swisha 100 kr till nummer 1232742880. Gå in på hemsidan under fliken #viställerupp/bli en hjälte och ladda ner loggan som du sedan lägger upp på sociala medier.
Bli en hjälte!
2021-02-15 08:00

”Vi ställer upp – hjälte”                                                                              


Årets ”Vi ställer upp- match” spelas mot Lugi HF, tisdagen den 23 februari klockan 19:00.

 

Pandemin har slagit hårt mot idrotten, inte minst mot våra barn och ungdomar. Många har fått sina träningar, cuper och matcher inställda. Konsekvensen har blivit att många inte rör på sig tillräckligt mycket, Risken är också överhängande att en del inte kommer tillbaka till idrotten och att de som stod långt ifrån idrotten kommer ännu längre ifrån en vardag fylld med rörelse. Detta kan få förödande konsekvenser för den enskilda individen och samhället i stort.

 

Förra säsongens (2019/2020) ”Vi ställer upp – match” stöttade vi de barn och unga som växer upp med en förälder med alkoholmissbruk. Som ni kanske minns hade vi en manifestation innan matchstart, där alla ungdomslag marscherade in i arenan och publiken ställde sig upp för att stötta dessa barn. Tyvärr kan vi inte genomföra en sådan manifestation denna säsong pga rådande pandemi men vi kommer ändå fokusera på något oerhört viktigt på årets ”Vi ställer upp-match”. Vi kommer tillägna denna match till alla barn och unga men budskapet om att aktivera sig mer än någonsin. Vi ställer upp på att sätta barn och ungdomar i rörelse.


Bli en ”Vi ställer upp – hjälte” genom att köpa din biljett till årets #viställerupp-match den 23 februari. 100 procent av intäkterna går till klubbens arbete för barn och unga. En biljett kostar 100 kr och det går utmärkt att köpa flera biljetter för er som har den möjligheten. När du köpt din biljett laddar du ner en av bilderna, beroende på om du är en hjälte eller företagshjälte, (länk ovan) . Bilden lägger du upp på sociala medier genom att använda den som profilbild på Facebook/Instagram. Den visar alla att just DU är en hjälte! Låt hela nätet svämma över med ”di röe”….


Swishnummer: 1232742880

 

Du har också chans att vinna ett VIP paket för fyra personer, vilket innebär middag i VIPen inklusive biljett till en hemmamatch under säsongen 2021/2022.


Se vidare under fliken #viställerupp 


Nyheter från våra lag
Pojkar 11/12, 24/11 21:55 
Pojkar 11/12, 12/10 22:01 
Pojkar 09/10, 12/10 19:32 
Ystapågarna, 10/10 17:26 
Ystapågarna, 10/10 17:18 
Pojkar 11/12, 02/10 14:13 
 
Red Top
Diamant
Guld
Silver
Brons