Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK Ystad HK

Slutspelsbiljetter!!
2020-03-26 15:24
 
IFK YSTAD HANDBOLL TACKAR
2020-03-20 11:04

er som bidrog och skänkte pengar till Viggo Foundation under matchen i Arenan den 10 Mars mellan 

IFK YSTAD – GUIF !

 

 

Sparbanken Skåne, Hassel AB, anderzson of sweden, Fritid LSS

Richards Bil, Svenska CD Data, Gösta Svenssons Cykel, Advokat Hans Hultén, XL Bygg Hans Anders, Måleritjänst i Ystad, Alms Motor,

FA Holding, Colorama, Givanda North Europé Malmö, Plåtexpressen i Malmö, Nelles Musik, Sydkustens Potatis AB,

Elit Elinstationer & Teknik i Ystad, Bygg PP, Kieback & Peter AB, ICA Kvantum Vellinge, Mix Bleck & Plåt i Tomelilla, Hassel AB,

Ystad Målarna AB, Vackra Ting Beddingestrand, Umia Ystad AB, BF-konsult, Purus AB, Glasmästarna i Skåne AB, Svedala Chark & Grill, Derome, Anders & Tina Hassel, Joakim Öhrström, Mikael & Susanne Johansson, Table no 3.

Ändrade planer
2020-03-17 12:23
Det meddelades ut igårkväll att sista matchen i grundspelet kommer att bli inställd. Detta gäller även kommande slutspel som vi egentligen skulle spelat i år. Hur serien avgörs kommer förbundet kommunicera ut på fredag. 

Ni kan läsa mer om detta under länken


Vi kommunicerar ut mer information såfort beslut tagits utav förbundet. 

IFK YSTAD HK
Sista matchen i grundspelet
2020-03-16 20:29

Det är med en oerhörd lättnad som vi kan konstatera att vi tagit oss till slutspel. Ett slutspel som just nu är lite ovisst med tanke på allt som sker i omvärlden. Detta kommer vi såklart informera mer om så fort vi vet mer.

Men om vi bara tar en paus ifrån allt som har med virus och göra. Då kan vi konstatera att vi imorgon spelar sista matchen i grundspelet. Vi gästar Hallby IF och ska spela om 2 poäng. Hallby har säkrat spel i Handbollsligan nästa säsong, detta efter många bra prestationer från Jönköpingslaget. 


Så imorgon kl 18.55 får du slå på C more och kolla på säsongen sista seriematch. Detta blir ett bra sätt att hitta positiv energi inför kommande slutspel. Nu kan vi även med glädje konstatera att vi nått ett utav säsongens mål, att vara med och fightas i slutspelet. 


Ta hand om varandra, tänk på att tvätta nävarna och vara extra försiktiga under dessa tider. Nu kör vi!!


Heja Di Röe


Elias Carlsson

Skribent

IFK Ystad HK

INFO IFK YSTAD HK MED ANLEDNING AV CORONAVIRUSET
2020-03-13 09:56

IFK Ystad handboll följer Skånes Handbolls rekommendationer att upphöra med all träning för alla ungdomslag pojkar/flickor från den 13 mars. ( Se bifogad länk från Skånes handboll). Allt seriespel kommer även att avslutas från idag den 13 mars.

 

http://skanskhandboll.se/2020/03/12/info-skanes-hf-med-anledning-av-coronaviruset/


Anders Nilsson, kansliet


Inför Alingsås HK på bortaplan
2020-03-11 16:00
Det återstår nu 2 omgångar utav seriespelet i handbollsligan och än är vi inte helt klara för slutspel. Vi åker under torsdagen upp för att spela mot Alingsås HK och det kommer bli en tuff match. Alingsås ligger tvåa i tabellen och har enbart en poäng upp till serieledande HK Malmö. Alingsås spelar alltså om en serieseger och vi kan räkna med att dem går "all in". 

Det är kort förberedelsetid, vi har lagt väldigt mycket krut på matchen mot GUIF. Vi har en dag på oss att återhämta oss och förbereda oss för matchen mot Alingsås borta. Alingsås är ett lag som slåss om seriesegern och det kommer bli tufft att möta dem. Vi behöver verkligen vara på tårna för att kunna matcha deras nivå. Vi hade dem i "säcken" här hemma i höstas och gjorde en väldigt fin match, jag hoppas att vi kan komma upp i den nivån. Vi behöver stänga till bakåt och spela ett disciplinerat anfallsspel för att undgå massa kontringar i nacken. Alingsås är väldigt duktiga på att ställa om i deras kontringsspel, om vi kan få dem 6 mot 6 och höja nivån försvarsmässigt efter de senaste två matcherna så har vi goda chanser.
- SIBBE

Det krävs poäng för att säkra en slutspelsplats, vi åker till Alingsås och ska ge allt för att ta poäng där uppe. Sedan blir det vila lite över helgen och på det igen för att på Tisdag den 17 mars gästar vi Hallby i den sista omgången. 

Vi ses förhoppningsvis i ett kommande slutspel och det är vi extremt sugna på. Matchen sänds på C more med sändningsstart kl 18.55 . 

HEJA DI RÖE

Elias Carlsson
Skribent
IFK Ystad HK
Nyheter från våra lag
Elitlaget, 02/03 20:44 
 
Red Top
Diamant
Guld
Silver
Brons