SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Ystad HK
Damlaget

Lagdag
2022-09-14 13:50

Den gångna helgen har vi mer eller mindre helt spenderat tillsammans och lärt känna varandra, vandrat och spelat vår första match ihop för säsongen.

På fredagen var det Kickoff i Surbrunnsparken ihop med föreningen. God mat, trevligt sällskap och även en och annan snapsvisa dök upp längs med kvällen.

Lördagen startade tidigt på Farmors Lycka, ett gårdshotell i Ravlunda, med gemensam frukost. Tjejerna genomförde efter frukosten ett spelarmöte där innan vandringen ner mot Haväng påbörjades.

Stort tack till Farmors Lycka och Emmie och Claes som tog hand om oss och såg till att vi blev mätta.

Under vandringen delades gänget in i mindre grupper och fick lite uppgifter att lösa på vägen.

Väl på plats i Haväng fick de i slutuppdrag att skriva en limerick som skulle innehålla Ystad och boll. Det var väldigt blandad kvalitet på själva det tekniska skrivandet av en limerick men roligt var det att läsa. 
Här grillade vi även korv till lunch som ICA i St Olof, Camilla (Jeanettes mamma) sponsrat oss med. Stort och hjärtligt tack för det!
De trötta tjejerna ville sen helst åka till Kristianstad och se herrarna spela mot IFK K-stad i Svenska Cupen men bilarna styrde till slut ändå mot Ystad och lite vila innan kvällen avslutades för tjejerna med lite middag och häng hemma hos Malva. 

Telepass ställde upp och hjälpte oss med buss under dagen så vi kunde åka i stil.

Tack så mycket för det!


På söndagen var det dags för årets första match. Kävlinge stod för motståndet. Det var en tajt historia där vi drog det korta strået i slutändan. Vi tar dock med oss ganska mycket positivt från matchen och ser fram emot säsongen med stor potential till utveckling.
Nu blickar vi framåt mot säsongspremiären den 2 oktober i ett derby mot YIF U men innan dess skall vi hinna med en träningsmatch till på söndag den 18 september i Arenan mot H65 U klockan 15:00.
Vi ses i Arenan!
Tommy 


Nyhetsarkiv
Lagdag2022-09-14 13:50
 
Red Top
Diamant
Guld
Silver
Brons
Övriga